Bitcoin ajaa uutta korkealle, kun analyytikko sanoo, että „älykäs raha ei koskaan lopu“ -ostoja

Kaupankäynnin määrän ja institutionaalisten sijoittajien kysynnän kasvussa analyytikot odottavat Bitcoinin hinnasta uutta kaikkien aikojen korkeinta.

Salausvaluutan kokonaismarkkina-arvo on jälleen yli 1 biljoonan dollarin tason, kun Bitcoin (BTC) -sonnit työntivät hinnan takaisin 40 000 dollariin 14. tammikuuta.

Cointelegraph Marketsin ja TradingView’n tietojen mukaan Bitcoin Up hinta nousi 40 099 dollariin alkuvaiheessa tammikuun 14. päivänä, ennen kuin se nousi takaisin 39 500 dollariin. Tämä merkitsee nopeaa käännöstä viimeaikaisesta pudotuksesta alle 31 000 dollarin ja osoittaa, että ammattimaiset ja vähittäiskauppiaat haluavat nähdä BTC: n hintojen nousun korkeammaksi tämän viikon massiivisesta 1,5 miljardin dollarin selvitystilasta huolimatta.

40 000 dollarin asettaminen tukeksi on tärkeä psykologinen taso ja keskeinen tuki, jota kauppiaat seuraavat. Jos kauppiaat pystyvät kääntämään tason tukemaan, laajentaminen kohti 45 000 dollaria on ajattelutapa, jota monet kauppiaat seuraavat.

Vaikka edellinen yli 40 000 dollarin ralli johtui osittain yksityissijoittajien ostoista, eToron Yhdysvaltain siiven toimitusjohtaja Guy Hirsch näkee instituutiot nykyisen rallin liikkeellepanevana voimana. Hirschin mukaan „ei olisi yllätys nähdä uusi kaikkien aikojen ennätys tulevana viikonloppuna tai jopa ennen sitä“.

Hirsch sanoi yksityisissä kommenteissaan Cointelegraphille:

„Älykäs raha ei koskaan lakannut jakamasta Bitcoinia, vaikka myöhäisen vaiheen vähittäiskauppiaat, jotka auttoivat viimeistä rallia nousemaan yli 40 000 dollarin, ravistelivat suurelta osin. Nyt vauhti on jälleen selvästi nousussa, ja hintatoiminta heijastaa tätä mieltä. „

Laitokset ostavat edelleen Bitcoinia

Vaikka Bitcoinin viimeaikainen hintavaihtelu on antanut joillekin uusimmille institutionaalisille sijoittajille syyn tauolle, kokeneemmat finanssivoimalaitokset ostivat upotuksen heikoista käsistä hyödyntäen jyrkän laskusuhdanteen.

Huomattavasti ei vain BTC saa institutionaalista huomiota nykyisen markkinakierron edetessä. Bequantin tutkimusjohtaja Denis Vinokourov näkee kasvavan trendin positiivisena kehityksenä koko kryptovaluuttaekosysteemille.

Vinokourov sanoi:

”Avoin kiinnostus Bitcoin-futuureihin voi olla säälimätöntä nousua korkeammalla, mutta se ei estänyt pääoman virtaamista myös altcoineihin ja asiaankuuluviin johdannaistuotteisiin. Tämä puolestaan ​​viittaa jakamiseen, kohdennettujen varojen kohdentamiseen ja laajempien markkinoiden kypsymiseen. „

Täältä on 50/50

Kuten Cointelegraph kertoi, BTC: n pudotuksesta 11. tammikuuta lähtien jotkut avaruuden merkittävimmistä hahmoista ovat olleet nousevampia kuin koskaan ja vaativat myös Bitcoinin saavuttavan uuden kaikkien aikojen korkeimman lähitulevaisuudessa.

Decentraderin perustaja filbfilb sanoi:

„Ylin salausvaluutan lähitulevaisuus on“ 50/50 siitä, mitä tässä vaiheessa tapahtuu „. Yli 40 000 dollarin siirtyminen luo uuden tukitason, jossa „kaikkien aikojen ennätyksen uudelleentesti on erittäin todennäköistä“.

Yksityisessä keskustelussa Cointelegraphin kanssa analyytikko totesi:

„Hintatoiminta on hyvin samanlainen kuin 35 000 dollarin hylkääminen ja korjaaminen sekä 20 000 dollarin hinta. Räjäytimme 35 000 dollaria; 20 000 dollaria, meidän oli testattava alarajat uudelleen. „

Riippumatta siitä, mitä tapahtuu, analyytikko näkee 40 000 dollaria „avaintekijänä, joka sanelee muutaman seuraavan viikon“.

Altcoins näkee myös positiivisen hintakehityksen kolmannen päivän peräkkäin. Eetteri (ETH) nousi 9% 1245 dollariin ja Polkadot (DOT) löysi lisää vauhtia, kun se nousi 33% uudelle korkeimmalle tasolle 14,92 dollariin.

Salausvaluutan yleinen markkina-arvo on nyt 1,04 biljoonaa dollaria ja Bitcoinin hallitsevuusaste on 69,1%.